Over Ons

De Flux Popschool is een onderdeel van Podium de Flux in Zaandam. De Flux Popschool gaat over de popcultuur in de breedste zin van het woord. Speel in verschillende soorten bands, leer zingen, producen, mixen en video’s maken. Daarnaast kan je masterclasses volgen en jammen tijdens inloopsessies. Jaarlijks organiseert De Flux Popschool het Flux Popschoolfestival.

 

Zin om muziek te maken?  Klik hier voor het volledige cursusaanbod.

 

Podium de Flux is onderdeel van FluXus, het centrum voor de kunsten in Zaandam. Bij FluXus kun je terecht voor individuele muzieklessen. Klik hier om naar de website van FluXus te gaan.

 

Klik hier om je in te schrijven voor de Flux Popschool nieuwsbrief.


 

PRIVACY STATEMENT

FluXus hanteert de wettelijke regels voor de bescherming van uw privacy. Die regels zijn vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. FluXus respecteert uw privacy en behandelt de persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt altijd vertrouwelijk en in overeenstemming met de wettelijke regels. In deze verklaring leest u hoe wij dit doen.

 

In deze privacyverklaring:

 

 

Deze privacyverklaring is van toepassing als je een van onze websites bezoekt (www.fluxus.nl, www.fluxus.nl/amateurkunst, www.podiumdeflux.nl, www.defluxpopschool.nl, cultuurmenuzaanstreek.nl), een contactformulier invult, je aanmeldt voor een eigen profiel, of een nieuwsbrief of FluXus Family & Friends-card aanvraagt.

 

Onze gegevens:
Stichting FluXus, centrum voor de Kunsten Zaanstad
Hof van Zaenden 65
1508 XD  Zaandam
Telefoonnummer: 075-6356111
KvK-nummer: 34130291
www.fluxus.nl
info@fluxus.nl

 

Persoonsgegevens
Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie geven over jou en waarmee je rechtstreeks of indirect identificeerbaar bent.


Verwerking persoonsgegevens
Onder verwerking van persoonsgegevens verstaan we: het verzamelen, vastleggen, ordenen, bewaren, bijwerken, wijzigen, opvragen, raadplegen, gebruiken, samenbrengen, met elkaar in verband brengen, alsmede het afschermen, uitwissen of vernietigen van je persoonsgegevens.

 

Doeleinden
Persoonsgegevens vragen we alleen voor zover dat nodig is. Je persoonsgegevens verwerken wij voor de volgende doeleinden:

 

 

Wij verwerken alleen persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor deze doeleinden.
FluXus verkoopt je persoonsgegevens nooit door aan derden.

 

Je hebt ook rechten
Wij verwerken alleen de persoonsgegevens die je hebt ingevuld. Wil je weten welke persoonsgegevens wij hebben verwerkt? Stuur dan een e-mail naar info@fluxus.nl met het verzoek tot inzage in je gegevens. Uiterlijk binnen vier weken krijg je een reactie op het verzoek.

 

Zijn je persoonsgegevens onjuist, onvolledig, niet ter zake dienend voor de doeleinden waarvoor ze zijn verwerkt of op andere wijze in strijd met de Wet bescherming persoonsgegevens of andere wetgeving? In dat geval heb je recht op correctie van je persoonsgegevens. Correctie houdt in verbetering, aanvulling, verwijdering of afscherming van je persoonsgegevens. Stuur je verzoek naar info@fluxus.nl.

 

We verstrekken persoonsgegevens aan Mailchimp om nieuwsbrieven uit te sturen, dit doen wij alleen als je je hiervoor hebt aangemeld. Uiteraard heb je het recht om dit te beëindigen. Je kunt je afmelden voor de nieuwsbrieven door middel van de link onderaan de nieuwsbrief of door een e-mail naar info@fluxus.nl te sturen met daarin het verzoek tot afmelding. Daarnaast delen wij mailadressen met Facebook, om hiermee zo gericht mogelijk advertenties uit te zetten en je zodanig op de hoogte te stellen van concerten binnen jouw favoriete genres. Je kunt een mail sturen naar info@fluxus.nl indien je niet wilt dat je mailadres met Facebook wordt gedeeld. Bij het kopen van een ticket verstrekken wij gegevens aan Stager: Bij aankoop van een ticket wordt je naam, mailadres, woonplaats, geboortedatum en geslacht gevraagd. Deze informatie wordt enkel gebruikt om inzicht te krijgen in demografische kenmerken van ons publiek in het algemeen. Wat je intypt tijdens de betaling is voor ons onzichtbaar. Dat schermt de betalingsinstantie af.

 

Beeldmateriaal
Tijdens de concerten/masterclasses in De Flux worden er foto’s en video’s gemaakt door huisfotografen. Deze beelden zijn voornamelijk van de artiesten, maar het kan voorkomen dat het publiek ook zichtbaar is. De foto’s worden gedeeld op onze Facebook pagina, op Instagram en in onze nieuwsbrief. Indien je wenst niet herkenbaar op een foto te worden afgebeeld kan je voor aanvang van de show een mail sturen naar publiciteit@podiumdeflux.nl. Je kan ook een mail naar dit mailadres sturen indien je wilt dat wij een foto van onze social media afhalen en niet verder verspreiden.

 

Veiligheid
Persoonsgegevens zijn persoonlijk en moeten persoonlijk blijven. Wij vinden het net zo belangrijk als jij dat je persoonsgegevens niet op straat terecht komen of onrechtmatig worden verwerkt. Daarom passen wij alle mogelijke technische en organisatorische maatregelen toe om je persoonsgegevens veilig te verwerken. De websites onder beheer van FluXus maken gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat jouw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door FluXus verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met FluXus op via info@fluxus.nl.

 

In kaart brengen websitebezoek
Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die jouw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. FluXus gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

Google analytics
FluXus maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van FluXus bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van jouw computer (IP-adres),

overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het

privacybeleid van Google voor meer informatie. Je treft hier ook het privacybeleid van Google Analytics aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website wordt gebruikt, om rapporten over de website aan FluXus te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. FluXus heeft hier geen invloed op. FluXus heeft Google geen toestemming gegeven om via FluXus verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

Cameratoezicht
In onze vestigingen is permanent cameratoezicht voor uw en onze veiligheid. De opnamen worden alleen bekeken na incidenten en worden alleen door een aangewezen persoon van FluXus bekeken, of aan de politie overhandigd als deze er om vraagt. Dit is vastgelegd in ons protocol cameratoezicht, op te vragen via info@fluxus.nl. De opnamen worden maximaal vier weken bewaard.

 

Bewaring persoonsgegevens
Wij bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk voor de uitvoering van de doeleinden. Indien er wettelijke voorschriften van toepassing zijn op de bewaring dan worden de persoonsgegevens niet langer bewaard dan wettelijk voorgeschreven.

 

1/5