Jamsessies

Elke eerste donderdag van de maand vindt The Jam plaats in Podium de Flux. Een jamsessie voor zangers, zangeressen en muzikanten die al gemakkelijk samen kunnen spelen. Er worden veel verschillende stijlen gespeeld, dus er zit altijd wel iets voor je bij. De toegang is gratis, dus kom vooral een keertje kijken of liever natuurlijk spelen! Neem dan wel je eigen instrument mee! The Jam begint om 21.00 uur in Podium de Flux, Zuiderkerkstraat 2.

 

Dit zijn alle data op een rijtje:
06-10-16
01-12-16
12-01-17 (Let op: niet de eerste maar de tweede donderdag van de maand!)
09-02-17 (Let op: niet de eerste maar de tweede donderdag van de maand!)
02-03-17
06-04-17
04-05-17
01-06-17

 

De sessieleiders

De sessieleiders die The Jam organiseren zijn Jeroen Schothorst, Kay Hasselbaink en Martijn Valk. Zij stellen per avond een basisband samen die de aftrap van de jamsessie verzorgt. Hieronder kun je meer over deze muzikale mannen lezen.


Jeroen Schothorst
uit Groningen is een bassist die het avontuur niet schuwt en dus wel van een uitdaging houdt. Hij is de spreekwoordelijke rots in de branding van de woelige muziek baren. Hedendaags speelt hij bas in verschillende bands, zoals Skere Heren. Hij studeerde aan het conservatorium in Haarlem.


Martijn Valk
uit Zaandam zette alles op alles om gitaar te studeren en kwam zo terecht op het conservatorium in Haarlem. Inmiddels is hij bezig met afstuderen en speelde onder andere bij Skere Heren en Hip-Hoop.


Kay Hasselbaink
is in 2007 begonnen met bespelen van de basgitaar en al snel speelde hij in verschillende bandjes in Zaandam. In 2011 besloot hij om van muziek zijn beroep te maken en is hij begonnen met zijn studie op het conservatorium van Haarlem. In de tussentijd heeft hij gespeeld met diverse nationale en internationale artiesten en is hij daarmee door Europa getrokken. Momenteel speelt hij bij de band Ten-Hut.

 

Media

background_2background

1/5